Δέκα θρίλερ που περιμένουμε πώς και πώς μέχρι το τέλος της χρονιάς
Movies

Δέκα θρίλερ που περιμένουμε πώς και πώς μέχρι το τέλος της χρονιάς

Καλά τα blockbuster, καλοί οι σούπερ-ήρωες, καλές οι οσκαρικές ταινίες και τα ευρωπαϊκά δράματα, αλλά μια τρομάρα θέλουμε να την παίρνουμε που και που.

Έτσι φτιάξαμε μια λίστα με τα δέκα θρίλερ που έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές προσδοκίες και περιμένουμε πώς και πώς να τα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Αν συνυπολογίσουμε το περσινό spin off, Marked Ones, αυτή είναι η έκτη ταινία της σειράς του Paranormal Activity. H καθυστέρηση στην κυκλοφορία του και οι συνέχεις αναβολές, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι έχει πέσει αρκετή δουλειά από τους παραγωγούς για να το βάλουν ξανά σε επιτυχημένη τροχιά. Υπάρχει επίσης η υπόσχεση ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, που έχουν δημιουργηθεί στις προηγούμενες ταινίες.

https://www.youtube.com/watch?v=ThsIZ5D16rA

Insidious: Chapter 3

To δεύτερο μέρος δεν τα πήγε και τόσο καλά στις κριτικές, αλλά ήταν τεράστια επιτυχία στο box-office. Έτσι η τρίτη ταινία ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθήσει.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν μιλάμε για sequel, αλλά για prequel αφού γυρνάμε πίσω στο χρόνο  και βλέπουμε την προσπάθεια του πατέρα να προστατέψει την κόρη του από τις δυνάμεις του κακού.

It Follows

Μεγάλη φασαρία έχει γίνει γι αυτή την ταινία και οι προσδοκίες είναι στον ουρανό. Για το καλύτερο θρίλερ των τελευταίων χρόνων κάνουν λόγο όσοι το έχουν δει, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε τα ίδια ακούγαμε πέρυσι και για το Babadook που ήταν καλό και διαφορετικό αλλά μέχρι εκεί.

Η πλοκή από μόνη της είναι ικανή να μας κάνει να θέλουμε να το δούμε. Μιλάμε λοιπόν για έναν δαίμονα που μεταφέρεται από σώμα σε σώμα μέσω της σεξουαλικής επαφής. Είπατε τίποτα;

Knock Knock

Ο Eli Roth ενώνει τις δυνάμεις του με τον Keanu Reeves που υποδύεται έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη. Όταν όμως η γυναίκα και τα παιδιά του λείπουν για το Σαββατοκύριακο, δύο κοπέλες εμφανίζονται στην πόρτα του και μετατρέπουν τη ζωή του σε εφιάλτη.

Και τώρα άντε να υποστηρίξουμε εμείς ότι δεν θα τις αφήναμε να μπουν μέσα.

https://www.youtube.com/watch?v=d6LsM-ARgy4

The Lazarus Effect

Η ταινία έχει παρόμοια πλοκή με το Flatliners. Οι δημιουργοί υπόσχονται μία ανανεωμένη εκδοχή του μύθου.

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής βρίσκει τον τρόπο να φέρει ξανά στη ζωή τους νεκρούς. Ένας από αυτούς όμως γυρίζει λίγο διαφορετικός από πριν και τότε τα πράγματα ζορίζουν. Και πρωταγωνιστεί και η Olivia Wilde.

Spring

Ταινία με χαμηλό μπάτζετ αλλά με καλές κριτικές μέχρι στιγμής. Ο Evan αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας του αποφασίζει να έρθει στην Ευρώπη για να ηρεμήσει και να καθαρίσει τον κεφάλι του.

Όταν φτάνει στην Ιταλία, γνωρίζει και ερωτεύεται την Lousie. Έτσι ζουν τον έρωτα τους, αλλά η κοπέλα κρύβει τρομακτικά μυστικά. Υπάρχει και σοκαριστική ανατροπή στο τέλος, για αυτό και οι πληροφορίες που βγαίνουν για την ταινία είναι ελάχιστες.

31

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μία επιστροφή του Rob Zombie στις καλές μέρες του The Devil’s Rejects και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη το πνεύμα τους είναι παρόμοιο.

Πέντε άνθρωποι πέφτουν θύματα απαγωγής πέντε ημέρες πριν το Halloween. Για να σώσουν τη ζωή του πρέπει να βγουν νικητές στο παιχνίδι 31. Το πιο βίαιο παιχνίδι που έφτιαξε ο άνθρωπος. Έχουμε τρομακτικούς κλόουν ενώ το μέρος όπου παίζεται το παιχνίδι ονομάζεται Murder World. Υποθέτουμε πάντως ότι δεν θα παίζουν τάβλι.

Unfriended

Η ταινία εξελίσσεται μπροστά έξι οθόνες υπολογιστών, όπου έξι έφηβοι πέφτουν θύματα cyber-bullying από μία κοπέλα που λέει ότι το όνομα της είναι Laura Barns.

Μόνο που η Laura έχει αυτοκτονήσει δώδεκα χρόνια πριν, ντροπιασμένη από ένα βίντεο που ανέβηκε online. Θρίλερ της σύγχρονης εποχής λοιπόν που αναμένεται να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

The Falling

Η Maisie Williams (η ;aρια του Game of Thrones) πρωταγωνιστεί ως μαθήτρια σε σχολείο θηλέων στην Αγγλία το 1969. Αρρωσταίνει ξαφνικά από μία ασθένεια που κολλάει από τους συμμαθητές της και ακολουθεί δράμα και τραγωδία.

Crimson Peak

Η ταινία που σηκώνει στους ώμους της τον τίτλο της πιο πολυαναμενόμης του είδους. Ο Guillermo Del Toro σκηνοθετεί αυτή τη γοτθική ιστορία που εξελίσσεται στην Αγγλία του 19ου αιώνα και έχει πρωταγωνιστές πρώτης γραμμής όπως οι Tom Hiddleston, Jessica Chastain και Charlie Hunnam. Το περιμένουμε πως και πως!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: