H πρώτη γυναίκα του David Bowie δεν έχει πληροφορηθεί τον θάνατο του λόγω των κανονισμών ενός reality
Music

H πρώτη γυναίκα του David Bowie δεν έχει πληροφορηθεί τον θάνατο του λόγω των κανονισμών ενός reality

Και ενώ ο κόσμος της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα θρηνεί τον θάνατο του David Bowie υπάρχει ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του τεράστιου αυτού καλλιτέχνη που δεν έχει μάθει ακόμα τα δυσάρεστα νέα.

Πως γίνεται αυτό θα αναρωτηθείτε.

Η Angie Bowie, γυναίκα του David από το 1970 έως το 1980 συμμετέχει στο reality Celeprity Big Brother και βάσει των κανονισμών δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του καναλιού, θα την ενημερώσουν όταν κλείσουν οι κάμερες το απόγευμα. Η Angie Bowie μπήκε στο σπίτι του Big Brother την προηγούμενη Τρίτη και φυσικά είναι άγνωστό αν θα παραμείνει μόλις μάθει τα νέα και μετά.

Η 66χρονη σήμερα Angie Bowie γνώρισε τον David όταν ήταν 19 ετών. Εμφανίστηκε υποδυόμενη τον εαυτό της στην ταινία Ziggy Stardust ενώ αποτέλεσε την έμπνευση για τραγούδια όπως τα The Prettiest Star, Golden Years και Cracked Actor.

Είχαν μαζί έναν γιο τον Duncan, ενώ υπάρχει μία θεωρία που δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί που λέει ότι το Angie των Rolling Stones είχε γραφτεί γι αυτήν.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ