Spoiler για το επόμενο Avengers τα νέα πρόσωπα στο δεύτερο Spider Man
News

Spoiler για το επόμενο Avengers τα νέα πρόσωπα στο δεύτερο Spider Man

Μία από τις μεγαλύτερες ενστάσεις που υπήρξαν για το κατά πόσο ήταν αποτελεσματικό το φινάλε του Infinity War των Avengers ήρθε από το γεγονός ότι οι χαρακτήρες που «χάθηκαν» από το χτύπημα των δαχτύλων του Thanos, έχουν στην πλειονότητα τους προγραμματισμένα σίκουελ για το μέλλον.

Έτσι με τον ένα ή το άλλο τρόπο αναμένεται να επιστρέψουν.

H πρώτη ταινία που θα ακολουθήσει τους επόμενους Avengers, είναι το Far From Home του Spider Man που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις αρχές Ιουλίου της επόμενης χρονιάς και έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα τοποθετείται χρονικά μετά τα όσα θα συμβούν στο άτιτλο ακόμα σίκουελ του Infinity War.

Έτσι ξέρουμε ότι ο Πίτερ Πάρκερ σίγουρα θα επιστρέψει. Τώρα ξέρουμε άλλα δύο πρόσωπα που ανακοινώθηκαν και επίσημα ότι μπαίνουν στο καστ. Ακολουθούν spoilers.

Ο Samuel L. Jackson και η Cobie Smulders θα επιστρέψουν στους ρόλους τους (Nick Fury και Maria Hill) παρά το γεγονός ότι τους είδαμε να χάνονται και αυτοί στην post-credits σκηνή του Infinity War.

O Jackson βέβαια έχει κι άλλη ταινία της Marvel στο πρόγραμμα του, αφού θα πρωταγωνιστήσει στο Captain Marvel που έρχεται τον Μάρτιο και θα τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του ’90.  Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ